Angol iskola Callan , Londonba

Discover how thousandas of people have learnt fluent English whithin weeks of joining the Londonschools.

 

Book online and get an amazing 7% discount!

 

ItalianSpanishFrenchPortuguesePolishEnglishRussianRumenianHungarianCzechTurkishJapaneseChinese

Home Scuole di inglese a Londra

Tel: 0039 0573 1716085 Scrivici

Módszer előnyei  Módszere  Callan miért?  Órarend és árak  Foglaljon angol tanfolyam   Who we are

Londonschools of London      

English Courses in London

"Londonschools, all the Schools of English in London"

 

 

 

Angol iskola Callan , Londonba

Az Egyesült Királyságban található a legnagyobb angol iskola az országban. A London központjában található, 1960-as alapítású intézmény sok szabadidős evékenységet biztosít diákjai számára. Ami azonban igazán megkülönbözteti a Londonschools-t a többi, hasonló intézménytől, az maga a tanítási módszer, melynek segítségével negyed annyi idő alatt lehet megtanulni a nyelvet, mint a többi, ismert nyelvtanulási módszerrel. És ennek köszönhetően a tanulás költsége is a negyedére csökken.

A Callan School változtatni kíván azon a nyelvtanulási szokáson, mely arra szoktat, hogy az idegen nyelvről előbb az anyanyelvre fordítsuk le mondandónkat, mielőtt megszólalnánk. Ez a fordítási szokás túlságosan lassú ahhoz, hogy használni lehessen párbeszédek során. A Londonschools módszere arra sarkallja a diákokat, hogy anyanyelvük beszédritmusában beszéljék az idegen nyelvet. A tanulócsoportok gyors, szóbeli kérdés-válaszok gyakorlásával haladnak előre. A tanár olyan tankönyvet használ, melyben csupán kérdések vannak, és minden egyes kérdés egy adott szó, szóhasználat vagy nyelvtani szabály gyakorlására hivatott. A tanár ezeket a kérdéseket gyors egymásutánban teszi fel a diákoknak. Valamint segít nekik - a helyes válasz sugalmazásával - a válaszmondat megalkotásában, és az esetleges nyelvtani hibák korrigálásában.

Lévén a Callan School-ban mindössze 6-14 fős tanulócsoportok vannak (az átlag 8 fő), a diákok legalább 40 százalékkal többet tudják szóban gyakorolni az idegen nyelvet, mint az angol iskolák többségében. Ugyanakkor az intézmény mérete lehetővé teszi, hogy a diákokat sokkal precízebben sorolja szintjüknek megfelelő osztályokba, mint más iskolák. Ennek eredményeként olyan kurzusokba kerülnek a diákok, melyek szintjüknek és tanulási képességüknek a leginkább megfelelő.

A Cambridge nyelvvizsga szintjét diákjaink negyed annyi idő alatt érik el, mint bármelyik másik londoni nyelviskola tanulói. És 95 százalékuk sikeres nyelvvizsgát is tesz. A Callan School minden diákja számára jogi garanciát vállal arra, hogy más londoni nyelviskolához képest negyed annyi idő alatt készíti fel őket a Cambridge nyelvvizsga szintjére. Ha a diáknak mégsem sikerül a nyelvvizsga, az iskola ingyenes nyelvórákat biztosít számára mindaddig, amíg nem sikerül letennie a nyelvvizsgát.

 

 


:. Hotels in London     :.  Hostels in London

 

 


©Londonschools.info